Lisätietopaketti

Lisätietopaketti

Päivitetty 20.2.2014.

Ensiksikin… Kiitoksia paljon kiinnostuksestanne Smart House Village 1-3, Smart House Golf Resort ja Smart House Valley taloprojektejamme kohtaan.

Ennen tämän lisätietopaketin lukemista on suositeltavaa tutustua tähän projektiin jokaisen siihen liittyvän esitesivumme kautta. Eli selaile rauhassa sivustomme läpi ja lue tämä sen jälkeen viimeisenä.

2007 Marraskuun alussa ensimmäinen suomalainen löi lukkoon talonhankintansa (tontti Lotus 6, 200/76).  Lotus 6 valmistui 27.6.08 ja luovutettiin suomalaisomistajalleen. Omistaja säteili tyytyväisyyttä ja superlatiivit meinasivat loppua kesken hänen kehuessaan meitä. Myymme tällä hetkellä tontteja jopa 5-7 tontin viikkovauhtia. Nämä talot menevät tällä hetkellä nopeammin kuin kukaan olisi uskonut. SHV1 ja SHV2 projektit ovat jo loppuunmyydyt, mutta suuntaa katseesi SHV3 (Smart House Village 3), Smart House Golf Resort tai Smart House Valley projekteihimme.

Kysymys: Voitko mennä paikanpäälle katsomaan. Vastaus on, että TOTTAKAI. Ottakaa yhteyttä meihin niin tulemme henkilökohtaisesti näyttämään Teille sekä Smart House Village 1 ja 2:sen (jotka ovat kokonaan valmiita), Smart House Village 3:sen, Smart House Golf Resortin ja Smart House Valleyn. Meihin voitte ottaa yhteyttä milloin vain, vaikka paikanpäältä, jos kaipaatte jotakin selvennystä selvällä suomenkielellä, kaikki yhteystietomme löytyvät mm. tämän kirjeen alalaidasta ja internet sivustomme jokaisen sivun alalaidasta. Voisin tässä pari sanasta vielä kertoa projekteistamme…

SHV2 projektissamme on 3.6 hehtaarin (22 Rai) turvallisella betoniadalla aidattu tonttialue, ja myytävänä oli kaikenkaikkiaan korkeintaan 88 kpl tontteja. Hintarakenne oli ja on edelleen projekteissamme  varsin yksinkertainen. Talotyyppi A on 91 m² kuisteineen, talotyyppi B on 150 m² kuisteineen ja talotyyppi C on puolestaan 196 m² kuisteineen. Sen lisäksi huvilaan kannattaa otttaa siihen sen Premium Upgrade 1 paketti, jossa on Eurooppalainen keittiö yms. Paketissa on todella monipuolinen sisaltö, ja erikseen ostettuina nuo tulisivat huomattavasti kalliimmiksi. Lisäksi valittavana on vielä oma uima-allas (3x5m) porealtaalla tai isompi uima-allas porealtaalla (4x8m) . Sitten kaiken sokerina pohjalla on tontin hinta sen mukaan minkäkokoisen tontin haluaa. Eli perustontti lähtee 240 m²:stä (jolle voi rakentaa pienemmän talon), isompiin taloihin kaksi (tai useampia) pientä vierekkäistä tonttia yhdistettynä. Smart House Golf Resortin tonttikoko on hieman suurempi, perustonttikoon lähtiessä siitä 526 m²:stä ja siitä ylöspäin. Hinnastot taloihin ja tontteihin löytyvät sivustoltamme toisaalta.

Maan arvo tuolla SHV1-3 ja Smart House Valley alueilla, mutta etenkin Smart House Golf Resort alueella on koko ajan expotentiaalisessa nousussa ja tuo alue on ehdottomasti Hua Hinin tämän hetken parasta projektialuetta. Yhden talon rakentaminen kestää maksimissaan 6kk ja sitä aletaan rakentamaan heti, kun kauppasumman ensimmäinen 25% erä on saapumut Thaimaahan. Käytännössä rakennusaika on ollut jopa kuitenkin lyhyempi, parhaimillaan jopa 4-5 kuukautta, riippuen vähän rakennustilanteesta. Smart House Village 3 projektissa on jo monta taloa valmiina (reilusti yli puolet), samoin Klubitalo, kuntosali, Suomalainen sauna ja yhteinen uima-allaskin ovat siellakin jo toiminnassa. Smart House Resortissa on enää 2 tonttia myymättä ja rakentamatta. Lisäksi Singha Corporation (Thaimaan suurin olutpanimo) omistaa Smart House Village 3 tonttialueen vierestä 300 metrin päästä 110 hehtaaria maata, ja ovat alkamassa rakentaa siihen omien puheidensa mukaan Aasian parasta Golf-kenttää ja yhtä MAAILMAN parhaista Golf-kentistä!

Rakentaja on 100% luotettava, samoin kauppakirjat ja liisingtodistukset tonteista ovat lakimiestemme laatimat, joten mitään vaaraa tai uhkaa ei ole olemassa. Kaikki talot on myyty 100% ulkomaalaisille, suurimmaksi osaksi skandinaaveille, ja nyt siis yli 30% Smart House Village 2 tonteista on jo liisattu suomalaisille, eli ehdottomasti eniten. Liisinsopimuksessa on myös ehto, että mikäli laki Thaimaassa muuttuisi, niin että ulkomaalainenkin saa omistaa maata, siirretään tontti ulkomaalaisen nimiin. Jos liisingsopimuksen haltija kuolisi, on tällä oikeus periyttää liisinki perillisilleen, myös tästä on erillinen maininta sopimuksessamme. Samoin liisinkiaika on samantien 30 vuotta lisättynä 30+30 optiolla ilman eri korvausta. Sopimukset ovat englanninkieliset, mutta myös suomenkieleiset suorat käännökset niistä löytyvät tutustuttaviksi. Lisäksi tontit omistava Smart House Village Co Ltd, tekee ainoastaan tonttien huoltoa, ei lainkaan riskibisnestä.

Taloprojekteissa on suora valokuvapäivitys-”yhteys” jokaiselle rakennukselle, webbiin paivittyy jokaisena viikonloppuna 1-5 uutta valokuvaa projektin etenemisestä osoitteessa www.huahintalot.com . Rakentaja on rakentanut Hua Hinin alueelle jo yli 1 000 taloa viimeisen 22 vuoden aikana. Rakentajan sivuston loydat osoitteesta http://www.huahinqhouse.com sekä www.smarthousehuahin.com ja nyt käynnissä oleva projektit ovat siis Smart House Village 3, Smart House Golf Resort ja Smart House Valley. Smart House Resort on n. 10 km päässä Hua Hinin ydinkeskustasta, 8km pääkadulta ja rannalta ja noin 750 metrin kävelymatkan päästä Hua Hinin parhaasta, maailmanluokan Golf kentästä. Kentän nimi on Black Mountain Golf ja siinä on 18-36 upeaa reikää pelattavaksesi, äänestetty Aasian toiseksi parhaaksi Golf kentäksi, samoin Hua Hinin vesipuisto on vieressä. Smart House Resortin tonttien hinnat ovat aavistuksen kalliimmat kuin muissa Smart House projektissa, johtuen Golf kentän läheisyydestä ja täten myöskin nopeammasta arvonnoususta johtuen. Smart House Village 1-3 sijaitsevat alle 7 km päässä keskustasta ja rannalta ja Smart House Valley noin 8 km päässä.

Mutta katselkaa ihmeessä rauhassa alueita, arvioikaa ja vertailkaa, sen sanon, etta luotettavampaa konseptia noin suomalaisen silmin saatte kissojen ja koirien kanssa etsiä ja tuskin silloinkaan löytyy. Tunnemme pitkältä ajalta kaikki osapuolet tässä konseptissa ja rakentaja on rakentanut myös Palm Villa Takamaan, Bo Fai, Hua Hin, vuonna 2005. Myös tätä taloa olet myös tervetullut katsastamaan.

Vartioinnit, yleisten uima-altaiden puhdistukset, sekä muiden yleisten alueiden hoidot kuuluvat yhtiövastikkeeseen. Yhtiövastike on 1 100 baht per tontti per kk, mutta vain Smart House Village 1 ja Smart House Village 2 projekteissa, Smart House Golf Resortissa 1 800 thb per tontti per kk ja Smart House Village 3:ssa 1 500 thb per tontti per kk omakotitaloissa, rivitalokolmioissa 3 000 thb per kk, sekä 2 500 thb per kk 50 neliön rivitaloasunnoissa. Iso ero Smart House 3 projektin yhtiövastikkeen hinnassa johtuu siitä, että alueelle tulee yksi Hua Hinin isoimmista ja upeimmista uima-altaista oikein Spa-tyyliin ja siinä on isot hoitokustannukset. Jokaisesta rivitaloasunnosta on n. 5 metrin matka terassilta uima-altaaseen ja uima-altaassa voi uida vaikka Klubitaloon.

Puutarhan hoitopaketti on erikseen ok-taloissa on 800-2 500 baht per tontti per kk (riippuen puutarhurista ja tonttien maarasta ja koosta) joka sisältää nurmikon tarpeellisen kastelun, sekä nurmen leikkauksen vähintään kerran kuukaudessa. Sopimus puutarhan hoidosta tulee tehdä haluamansa puutarhurin kanssa ja maksut suoraan hänelle.

Huolenpitopalvelun, kaikki siivoukset yms saa myös erikseen sovittua, Huolenpitopalvelu on 1 000 thb per kk (talossa kaydaan sisalla, tarkistetaan vuodot ja raportoidaan/korjautetaan viat, hiiret yms vähintään kerran viikossa) kunnon siivous 1 000 baht per kerta A- ja A+ taloissa, 1 500 baht per kerta B-talossa ja 2 000 baht per kerta C-tyypin taloissa (sisältää lakanoiden ja pyyhkeiden pesut, maks 8 kpl) ja lakanoiden ja pyyhkeiden pesu erikseen tilattuna 500 baht per kerta. Lisäksi alussa tulee muutamia kertaluontoisia pienehköjä pakollisia rekisteröintimaksuja ja siirtomaksuja, mutta ne ovat kaikki alle sadan euron luokkaa. Tontin/talon vuokravero, joka on joka vuosi tuloutettava Thaimaan valtiolle on n. 80 euroa per vuosi, tämä vero peritään kerralla kolmenkymmeksi vuodeksi rakentajan toimesta, joka huolehtii vuosittaiset maksut valtiolle. Näin Te säästätte jopa 75% pakollisessa verossa, kun rakentaja keskittää kaikkien veromaksut yhtenä ”könttänä”. Summa on 100 000 thb ja maksetaan, kun talo on kokonaan valmis ja se rekisteröidään nimiisi.

Talo on tosiaan valmis 4-6 kk:n paasta siita, kun ensimmäinen 25% kauppaera on maksettu, tällä hetkellä on paasty 5-6 kuukauden rakennusajassa. Kannattaa varata tonttinne nopeasti (varaus vahvistetaan 100 000 bahtin, n. 2 350 eur, kasirahalla per tontti), jotta saa haluamansa. Tontit menevät todellakin nopeaan tahtiin tällä hetkellä. Kannattaa huomioida myos huippuhyvä ja palkitseva vuokramenekki.

Hoidamme puolestanne kaikki asiat, täysin helposti ja kivuttomasti ja olen tavoitettavissanne koko projektinne keston ajan, ja senkin jälkeen. Aiomme tulla kysymään mielipidettänne, että olikos se sijoitus nyt sitten kannattava ja nautinnollinen…

Noin 80% suomalaisille menneistä tonteista meni jokainen ”näkemättä”, eli ostajat eivät ole paikalla vielä käyneet, sekin kertonee jo aikamoisesta luottamuksen osoituksesta. Tontteja on suomalaisten hallinnassa SHV2:ssa jo n. 30 kpl eli yli 30%, joten voidaan sanoa, että myöskin suomalaiset ovat ottaneet projektimme ”omakseen”. Smart House Village 3 projektin tämän hetken 25 myydystä kohteesta on 22 myyty suomalaisomistukseen.

Ottakaa yhteyttä pian, mikäli haluatte saada toivomanne tontin/asunnon. Meidät tavoittaa Thaimaasta puhelimitse, tekstiviestillä tai emaililla.

Terveisin,

Huahintalot.com väki,

www.huahintalot.com, Suppagarn Real Estate Service Co. Ltd, Smart House Hua Hin Co. Ltd